Ενώ άλλοι στην ηλικία του ξοδεύουν τις ώρες τους κάνοντας βίντεο στο TikTok και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, ο 13χρονος Darius Brown προτίμησε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χρόνο κάνοντας χρήση του ταλέντου του στο ράψιμο για καλό σκοπό.

Ο έφηβος, που όλοι τον θυμούνται όταν ξεκίνησε μια πρωτοβουλία να δημιουργεί αξιολάτρευτα παπιγιόν για ζώα σε καταφύγια ώστε να βελτιώσει τις πιθανότητες υιοθέτησής τους, χρησιμοποιεί τώρα την τέχνη του για να φτιάξει μάσκες προσώπου για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Ο Brown μετατόπισε προσωρινά το επίκεντρο της οργάνωσής του Beaux and Paws από αξεσουάρ κατοικιδίων σε μάσκες σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει όσους παλεύουν με την πανδημία.

Ο έφηβος ανακοίνωσε αυτή την αλλαγή σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 28 Μαρτίου μαζί με μια φωτογραφία του που φοράει μάσκα που έκανε. Και έγραψε: «Ελπίζω όλοι να είναι ασφαλείς και υγιείς και να μένουν σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Σήμερα εργάζομαι για τη δημιουργία χειρουργικών μασκών για δωρεές, καθώς τα νοσοκομεία έχουν έλλειψη από αυτές. Αυτό το πρώτο δείγμα και βγήκε υπέροχο. Ας εργαστούμε όλοι μαζί, ας βοηθήσουμε όπου μπορούμε, και ειδικά να διατηρούμε κοινωνικές αποστάσεις, ώστε να μπορέσουμε όλοι να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία. Στη μέση αυτής της καταιγίδας, θυμηθείτε να χαμογελάσετε και να Μείνετε ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!»

Ο δημιουργικός έφηβος έχει ήδη φτιάξει τουλάχιστον 75 κομμάτια. Μάλιστα, είπε στην εφημερίδα New York Post ότι η μητέρα του έχει κανονίσει να στείλει τις μάσκες στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και σε τοπικά νοσοκομεία κοντά στο σπίτι τους στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϋ. «Έπαιρνα τόσα πολλά σχόλια στο Instagram λέγοντας, Darius, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις μάσκες για ανθρώπους», είπε. Εμπνευσμένος από αυτά τα μηνύματα, ο μικρός άρχισε να διαθέτει το χρόνο ανάμεσα στα διαδικτυακά του μαθήματα για να βγάζει μάσκες με βάση ένα απλό σχέδιο που έμαθε μέσω του YouTube.

Αν και έχει λάβει πολλά αιτήματα από άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τις μάσκες του, ο έφηβος επικεντρώνει επί του παρόντος τις προσπάθειές του στις δωρεές. Ωστόσο, έχει σχέδια προς διάθεση για πώληση. Τέλος ο ασταμάτητος 13χρονος αποκάλυψε στο Instagram ότι είναι χαρούμενος που βρήκε έναν παραγωγικό τρόπο να χρησιμοποιήσει τον χρόνο της καραντίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS