Είναι δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Φυσικά και κέρινα ομοιώματα τους υπάρχουν σε όλα τα αντίστοιχα μουσεία του πλανήτη, για όσους λατρεύουν να βλέπουν έστω και ψεύτικα μπροστά στα μάτια τους τα είδωλα τους και να φωτογραφίζονται μαζί τους σε ό,τι πόζα αυτοί επιθυμούν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν το δικό τους πετυχημένο κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussaud του Λονδίνου, αλλά το παράρτημα του μουσείου στο Βερολίνο φαίνεται πως ζήλεψε τις δόξες της αγγλικής πρωτεύουσας και θέλησε να κατασκευάσει το δικό του ομοίωμα του Δούκα και της Δούκισσα του Σάσσεξ. Επειδή, όμως, o χρόνος τους πίεζε πήραν δύο ηθοποιούς, ούτε καν σωσίες των δύο μελών της βασιλικής οικογένειας, τους φόρεσαν μάσκες, τους έντυσαν χριστουγεννιάτικα και τους έστησαν μέσα στον χώρο, σε κάποιο σημείο που ελαφρώς παραπέμπει σε αίθουσα του Μπάκιγχαμ.

Επιπλέον λεπτομέρεια η φουσκωτή κοιλιά της Μέγκαν και η χριστουγεννιάτικη αμφίεση του ζευγαριού.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν το δικό τους πετυχημένο κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussaud του Λονδίνου, αλλά το παράρτημα του μουσείου στο Βερολίνο φαίνεται πως ζήλεψε τις δόξες της αγγλικής πρωτεύουσας.

Από κει και πέρα οι απόψεις ποικίλου. Είτε κάποιος από την διεύθυνση του μουσείου παρανόησε μέσα στις γιορτές και όλο αυτό του φάνηκε έξυπνη ιδέα, είτε έπρεπε για κάποιο λόγο, πιθανόν εμπορικό, να έχουν οπωσδήποτε τα δύο ομοιώματα έτοιμα μέχρι την Πρωτοχρονιά, είτε απλά επρόκειτο για ένα πολύ κακό αστείο. Πάντως μιλάμε με διαφορά για την πιο παράλογη στιγμή της Πρωτοχρονιάς, μέχρι στιγμής, και επιπλέον την πιο κακόγουστη.

To κέρινο ομοίωμα του ζευγαριού στο μουσείο του Λονδίνου.

 

 

 

TAGS