Εν μέσω της βροχής καταγγελιών για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις που συνταράσσουν τον χώρο του θεάτρου ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε χθες μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Tik Talk.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον πανελλήνιο, ωστόσο είχε και ο ίδιος μια στιγμή που «λύγισε» μπροστά στην κάμερα, σταμάτησε την ροή του λόγου του και βούρκωσε, καθώς εξιστορούσε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό.

Απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha σχετικά με το πόσο «έσπασαν» την ηρεμία της ζωή του οι καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε τις πολυάριθμες δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται, παρά την πανδημία. Κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκε προ μιας αναπάντεχης και δυσάρεστης έκπληξης.

«Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει.

Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» ομολόγησε ο διάσημος καλλιτέχνης και σε εκείνο το σημείο, με ένα κόμπο στο στήθος και έντονη συναισθηματική φόρτιση, διέκοψε την ομιλία του απότομα.

«Τέλος πάντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα» κατέληξε, ρίχνοντας φως στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν πολυάριθμοι ηθοποιοί, τώρα που λόγω καραντίνας, οι προβολείς έχουν σβήσει και η καθημερινότητα καταντά για αρκετούς δυσβάσταχτη, ακόμα και απάνθρωπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS