Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη δύσκολη διαδρομή της προς τη μητρότητα, τώρα που βρίσκεται σε μια φάση που ανέκαθεν ονειρευόταν: που κυοφορεί δύο κοριτσάκια, με το σύντροφό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως περιέγραψε, συγκεκριμένα, στην παρουσιάστρια και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»: «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω [του Σάκη Τανιμανίδη] ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει, ότι αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο».

«Είχαμε βάλει δύο έμβρυα και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει, ότι αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο».

Πώς έμαθαν όμως για την εγκυμοσύνη; Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική: «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μάς πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Εμείς φροντίσαμε να είμαστε και οι δύο μαζί. Οπότε τον βάζω ανοιχτή ακρόαση. Του λέω, τι έγινε, γιατρέ, είμαι έγκυος; Λέει, πιο έγκυος δε γίνεται! Και ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δυόμιση-τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και μου έβγαζε συναίσθημα. Πρώτη φορά που τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Η χαρά του ξεχείλιζε από παντού».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης της Χριστίνας Μπόμπα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS