Όταν η μητρική αγάπη μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, δημιουργείται μια αόρατη αλυσίδα στην οικογένεια. Αυτό ένιωσε η Τζένη Θεωνά πιο έντονα από ποτέ από τη στιγμή που έγινε μητέρα στο αγοράκι που απέκτησε με τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη.

Σε νέα ανάρτησή της στο Instagram αντιπαραβάλλει δύο φωτογραφίες, μια σύγχρονη, με την ίδια μαζί με τον γιο της, και μια ρετρό, από τα δικά της παιδικά χρόνια μαζί με τη μαμά της. Όπως γράφει στη λεζάντα: «Το μέγεθος της αγάπης που αισθάνομαι για τούτο το αγόρι με το καρό πουκαμισάκι έχει κάτι από την αγάπη που πήρα κι εγώ από την δική μου μητέρα. Και κάπως έτσι όλα συνδέονται ενώ αγγίζω, μαμά πλέον κι εγώ, αυτό το θεσπέσιο λαιμουδάκι».

Δεν είναι η πρώτη φορά μάλιστα που εκφράζεται με τρυφερότητα για τη μητέρα της. Στο κλείσιμο του 2020 τής είχε κάνει μια διαδικτυακή αφιέρωση, όπου έγραφε: «Μία λέξη σου στέκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και τις κρατά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με μία μόνο κουβέντα σου. Περνώ. - Η τελευταία φωτό για το 2020 - Η πιο μελό αφιέρωση έβερ. - Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ». 

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Τζένης Θεωνά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS