Δύο φοιτήτριες κορόιδεψαν τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι ανταλλάσσοντας μεταξύ τους ένα φιλί όταν εκείνος πόζαρε δίπλα τους για φωτογραφία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Καλτανισέτα της Σικελίας όπου ο Σαλβίνι βρέθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου της Λέγκας του Βορρά για την δημαρχία της πόλης.

Τα δύο κορίτσια, η Γκάια και η Ματίλντε, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας περί οικογενειακών αξιών τον περασμένο Μάρτιο σε ομιλία του στην Βερόνα, και έτσι τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν δίπλα του και να φιληθούν.

Τη φωτογραφία του φιλιού ανέβασε στο ίνσταγράμ της η μία από τις κοπέλες, έγινε viral όμως όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο φέισμπουκ ο ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας: «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα σπάτε Γκάια και Ματίλντε».

Τα δύο κορίτσια επιχείρησαν να τραβήξουν και δεύτερη φωτογραφία στην οποία αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η έντονη αντίδραση του Σαλβίνι.

Πολλοί χρήστες των σόσιαλ μίντια έσπευσαν να αναπαράξουν με την τεχνική του φώτοσοπ το φιλί αυτό, περνώντας το δικό τους μήνυμα.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS