Μια ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Πρωτοχρονιά πολλών Ελλήνων, επώνυμων και μη, στο Ντουμπάι, έγινε viral και αφορμή για να εκφράσει την άποψή της, κατόπιν, στο Mega.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτι, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται… πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτο δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!».

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται… πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία»

Η Ντενίση είπε πιο αναλυτικά σε τηλεοπτική συνέντευξή της:

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί. Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δεν διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι πρέπει να εκφράζουμε την άποψή μας στο κοινό που έχει κάνει την τιμή επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, και όχι να τα μπουρδουκλώνουμε για να είμαστε πάντα ευχάριστοι».

«Θεωρώ ότι πρέπει να εκφράζουμε την άποψή μας στο κοινό που έχει κάνει την τιμή επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, και όχι να τα μπουρδουκλώνουμε για να είμαστε πάντα ευχάριστοι».

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος ανάλογα με το οικονομικό του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μια ιδιαίτερη εποχή και για μένα είναι θέμα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο. Δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτή την εποχή, όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι, διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι στιγμή για φανφάρες. Εδώ κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές;».

«Ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτή την εποχή, όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι, διασωληνωμένοι»

Η Μιμή Ντενίση κατέληξε ως εξής: «Κατακρίνουν πολλοί την κυβέρνηση ότι άνοιξε τα σύνορα το καλοκαίρι και ήρθαν τουρίστες και μας κόλλησαν, που το έκαναν για να μην πεθάνουν οι άνθρωποι του τουρισμού. Αλλά να πηγαίνουμε εμείς αλλού είναι οκέι; Δηλαδή αυτά δεν έχουν καμία συνοχή. Τσακωνόμαστε μεταξύ μας που είδαμε έναν στο δρόμο χωρίς μάσκα, αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό; Ή είμαστε πειθαρχημένοι, είμαστε αλληλέγγυοι μεταξύ μας, ή ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί».

Δείτε την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση:

Το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να πας στο Ντουμπαι ουτε αν μπορεις να κανεις παρτυ το θεμα ειναι ποσο εισαι ψυχικα κ με...

Posted by Mimi Denissi on Sunday, January 3, 2021

Δείτε τη συνέντευξή της στο Mega:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS