Αποφασισμένη να μην αφήσει το σύνδρομο Down να καθορίσει τη ζωή της, κυνήγησε τα όνειρά της και σήμερα, στα 18 της μόλις χρόνια, η Madeline Stuart, έχει διαλύσει όπως η ασπιρίνη σε μια κουταλιά νερό όλα τα πρότυπα ομορφιάς και θεωρείται πια ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα του πλανήτη. 

«Δε θα μείνω στο σπίτι κι ας μου πουν κάποιοι πως δεν θα καταφέρω τίποτα. Η έκθεσή μου λόγω μόντελινγ αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Πως μπορούμε δηλαδή, να καταφέρουμε ό,τι θελήσουμε, αρκεί να παλέψουμε γι' αυτό. Ας ελπίσουμε πως σύντομα αυτά τα στερεότυπα θα αλλάξουν», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποφασισμένη να πετύχει.

Τώρα, η διάσημη ιστοσελίδα buzzfeed τη μεταμόρφωσε σε 6 αγαπημένες πριγκίπισσες του Disney, θέλοντας να δείξει και πως όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, αλλά ταυτόχρονα όλοι ίσοι και πως η ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα μας. 

 

Rapunzel

 

Jasmine

 

Elsa

 

Mulan

 

Belle

 

Ariel

Να σας ενημερώσουμε πως 400.000 άτομα έχουν σύνδρομο Down μόνο στις ΗΠΑ και παρά το τόσο μεγάλο ποσοστό, πολλοί είναι ακόμα αυτοί που δεν τα αποδέχονται και υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να μένουν στο σπίτι τους. 

 

Δείτε το video με τις μεταμορφώσεις της που έχει γίνει viral:
 

 

TAGS