Τα γραμματικά και συντακτικά λάθη του Φατσάε. Η αγαθοσύνη της Σταυρούλάς. Η στοργή της Τασίας. Η επαναστατικότητα της Χαράς. Όλα είναι στη θέση τους 15 χρόνια μετά, στο πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου Καφέ της Χαράς που κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή μίας από τις πιο πετυχημένες σειρές των 00's μπορεί να αντιμετωπίστηκε από πολλούς με σκεπτικισμό ως προς το τι καινούργιο και φρέσκο μπορεί να φέρει η συνέχεια της ιστορίας, ωστόσο το πρώτο επίσημο τρέιλερ που παίζει εδώ και λίγες ώρες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 καταφέρνει να φέρει στο μυαλό όλο το στυλ μίας διασκεδαστικής τηλεοπτικής σειράς, αλλά και τον αέρα των πρώτων δύο κύκλων το σήριαλ. 

Οι ατάκες μοιάζουν αφοπλιστικά έξυπνες, η υπόθεση που υπονοείται εδώ μας βάζει από νωρίς σε υποψίες πως θα είναι αληθινά πετυχημένη και η ερμηνεία των τεσσάρων κεντρικών ηθοποιών (Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Τζόυς Σεβίδη) φαντάζει απίστεστα συνεπής. Λες και η πρωτευουσιάνα επέστρεψε πράγματι στο Κωλοκοτρονίτσι για να κάνει εκ νέου άνω κάτω την ζωή του Ουδεπόποτα 15 χρόνια μετά και αυτή η χιουμοριστική ιστορία βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε.

Δες το τρέιλερ του νέου κύκλου.

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS