Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων και το πάθος επιστρέφει, η διάθεση αλλάζει και διαφοροποιείται ο τρόπος που εκφραζόμαστε, διεκδικούμε και ερωτευόμαστε. Η Άση Μπήλιου θα αναλύσει την επιρροή αυτής της διέλευσης σε όλα τα ζώδια έχοντας στην παρέα της την ηθοποιό Ελένη Καρακάση.

Ο Άρης θα βρίσκεται στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 23/4, ευνοώντας την επικοινωνία, τις αλλαγές, την πνευματική εργασία, τις διαπραγματεύσεις, τις συζητήσεις. Αν θέλετε να βρείτε τη θέση του Άρη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, μπείτε στο asibiliou.gr και μάθετε τι σημαίνει για τον τρόπο που εκφράζετε το πάθος, τη δύναμη και τον ερωτισμό σας.

Η Υδροχόος Ελένη Καρακάση εξομολογείται πώς ξεκίνησε ο έρωτας με τον σύζυγό της και το θέμα, που είχε, για τη διαφορά ηλικίας τους. Αποκαλύπτει τα κοινά που έχει με τη «Ρίζω», που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τις εξελίξεις, που θα μας σοκάρουν στο σίριαλ, που πρωταγωνιστεί. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρεται και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, στην κάθαρση, που περιμένει, αλλά και στις ομοιότητες της μυθοπλασίας με την πραγματική ζωή.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Έναρξη σε

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS