Τα βέλη που στράφηκαν εναντίον του από τον Αλέξη Κούγια, τον δικηγόρο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, όχι μόνο δεν τον αποδυνάμωσαν αλλά συσπείρωσαν τον κόσμο του θεάτρου υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα, για τον οποίο όλοι έχουν να θυμηθούν κάτι από την ανιδιοτελή προσφορά σε συναδέλφους του.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σμαράγδα Καρύδη, που σε νέα ανάρτησή της μοιράστηκε μια ανάμνησή της από το παρελθόν, μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: «Τον γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στο Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη μόλις βγήκα στο θέατρο. Ήταν πάντα γλυκός. μαλακός, ευγενής, είχε πάντα μια πηγαία χαρά και απίστευτη ενέργεια και όρεξη για όλα. Βοηθούσε από τότε τους πάντες, μάζευε τα ένσημά μας, έφτιαχνε τις φορολογικές μας δηλώσεις και για οτιδήποτε διαδικαστικό που ήξερε καλά και εμείς είχαμε άγνοια απευθυνόμασταν σε αυτόν. Το έκανε με όρεξη χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι. Μόνο από την καλή του την καρδιά. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ίδιος που τρέχει στα σπίτια των ηλικιωμένων και άπορων ηθοποιών, τους φροντίζει και τους πηγαίνει φαγητά. Το παρατσούκλι του τότε στο Ανοιχτό Θέατρο ήταν ο Άγιος Μπιμπίλας. Αυτό».

«Βοηθούσε από τότε τους πάντες, μάζευε τα ένσημά μας, έφτιαχνε τις φορολογικές μας δηλώσεις και για οτιδήποτε διαδικαστικό που ήξερε καλά και εμείς είχαμε άγνοια απευθυνόμασταν σε αυτόν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με τη σειρά του, αναδημοσίευσε την ανάρτησή της, σχολιάζοντας τα εξής:

«Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σμαράγδα Καρύδη που την ξέρω από παιδί, μιας κι ήμουν ο αγαπημένος των γονιών της, της Tζούλιας και του Ντίνου, που θυμίζει παλιές ιστορίες τότε που ήμασταν όλοι στην σπουδαία ομάδα του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του μοναδικού σκηνοθέτη και δασκάλου μας Γιώργου Μιχαηλίδη που τόσο μας λείπει...».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σμαράγδα Καρύδη που την ξέρω από παιδί, μιας κι ήμουν ο αγαπημένος των γονιών της της...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Wednesday, March 10, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: NDP
 

TAGS