Μια δύσκολη ομαδική δοκιμασία κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών περίμενε χθες τη νέα δωδεκάδα του MasterChef 4.

Οι κριτές και οι παίκτες επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αποστολή τους ήταν να δημιουργήσουν ένα μενού τριών πιάτων που θα ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η όλη μαγειρική δοκιμασία έλαβε χώρα στο υψηλότερο επίπεδο του Κέντρου Πολιτισμού και οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν πολύ τους παίκτες, αφού το κρύο ήταν αφόρητο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Όσο για τους καλεσμένους, ήταν δύο Αντιπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Μη φανταστείτε βέβαια, ότι λόγω των υψηλών καλεσμένων κρατήθηκε ένα πιο υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι. Οι κατινιές και τα ξεμαλλιάσματα συνεχίστηκαν και ο μόνος που φάνηκε να απολαμβάνει ήταν ο Κώστας, ο οποίος έπινε κρασί και έψηνε και μεζεδάκια για να ζεσταθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Από την έναρξη της δοκιμασίας, οι κριτές δεν σταμάτησαν να λένε ότι πρέπει να έχετε πολύ υψηλό επίπεδο ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης έλεγε συνέχεια στους παίκτες "μαγειρέψτε σε επίπεδο MasterChef" και "περιμένουμε να δοκιμάσουμε τα υψηλής γαστρονομίας πιατα που έχετε ετοιμάσει".

"Δοκιμασία υψηλού επιπέδου" την αποκάλεσε και ο Κουτσόπουλος αλλά και ο Κοντιζάς ο οποίος μάλιστα έκανε παρατήρηση στον Βαρθαλίτη όταν κατά τη διάρκεια του σέρβις σκούπισε με το δάχτυλο το λάδι που είχε χυθεί από την ροή του Μαργαρίτη Σχοινά.

Δεν ήξερε τι είχε συμβεί ενώ οι παίκτες μαγείρευαν;

Κάποια στιγμή, ενώ οι παίκτες ολοκλήρωναν τις παρασκευές τους για να στήσουν τα πιάτα τους, η κάμερα έδειξε ένα σκηνικό από την μπλε ομάδα που καθόλου "υψηλού επιπέδου" δεν ήταν.

Η Μαριάννα ζήτησε από τη Μαρία να δοκιμάσει την κρέμα της για το γλυκό, και εκείνη αφού δοκίμασε έβαλε μέσα στο μπολ το κουτάλι και ανακάτεψε την κρέμα και ξαναδοκίμασε.

Αυτό έφαγαν οι χθεσινοί εκλεκτοί καλεσμένοι των αδέκαστων σε θέματα καθαριότητας κριτών. Και σε μια δοκιμασία σαν την χθεσινή, δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν αυτά.

Απορίας άξιο είναι αν η παραγωγή δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί την ώρα της μαγερικής - εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει - ή είναι τόσο απασχολημένη μην τυχόν και χάσει καμία φαρμακερή ατάκα της Μαρίας και της Κατερίνας, που έχει χάσει την ουσία του παιχνιδιού;

Όπως και να 'χει με αυτά τα πλάνα εκθέτουν τους κριτές και κυρίως τον Κοντιζά που έχει εμμονή με την καθαριότητα και δεν σηκώνει "μύγα στο σπαθί του".

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS