Ταξιδιώτες στους οποίους αρέσουν οι εκπλήξεις θα απολαύσουν τη διαμονή στο Bella Vista Bed and Breakfast ξενοδοχείο στο Coloma Lotus της Καλιφόρνια. Την ώρα που τα περισσότερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο φροντίζουν να γνωστοποιήσουν όλες τις παροχές και τις ανέσεις που θα κάνουν ονειρεμένες τις διακοπές όσων τα επισκεφθούν, το ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια κρατάει το μεγαλύτερο «μυστικά» του καλά κρυμμένο.


Εάν επισκεφθείτε το δωμάτιο «100 Years of Hollywood» (100 Χρόνια του Χόλιγουντ) στο εν λόγω ξενοδοχείο, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι επιπλέον ως μέρος της διαμονής σας εκεί. Το φιλόξενο κατάλυμα διαθέτει ένα κρυφό δωμάτιο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο ανοίγοντας ένα ειδικό βιβλίο στο ράφι της βιβλιοθήκης που βρίσκεται στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Ο Marc Bächtold, δημιουργός περιεχομένου για ταξίδια, αποκάλυψε το μυστικό του δωματίου – που είναι μια κρυφή βιβλιοθήκη- όσο έμενε στο Bella Vista Bed and Breakfast ως επισκέπτης. Το βίντεο που πόσταρε το κάνει να φαίνεται τόσο γοητευτικό είναι στην πραγματικότητα!

Να σημειωθεί πως ήδη το κύριο δωμάτιο είναι πανέμορφα διακοσμημένο αντλώντας  έμπνευση από το παλιό Χόλιγουντ. Ωστόσο, ο επιπλέον χώρος έχει διαφορετική ατμόσφαιρα. «Το κρυφό δωμάτιο περιλαμβάνει μια διώροφη βιβλιοθήκη, μια cosy καρέκλα, ένα μεγάλο παράθυρο και έναν τοίχο γεμάτο έργα τέχνης», εξηγεί ο Bächtold στο My Modern Met. Και τα δύο δωμάτια προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στον ποταμό South Fork αλλά και στους χώρους του ξενοδοχείου που διαθέτουν λίμνες, ρυάκια, καταρράκτες και άλλα.

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το μυστικό δωμάτιο στο Bella Vista Bed and Breakfast.

Το κύριο δωμάτιο είναι πανέμορφα διακοσμημένο αντλώντας  έμπνευση από το παλιό Χόλιγουντ
Το φιλόξενο κατάλυμα διαθέτει ένα κρυφό δωμάτιο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο ανοίγοντας ένα ειδικό βιβλίο στο ράφι της βιβλιοθήκης
Το κρυφό δωμάτιο περιλαμβάνει μια διώροφη βιβλιοθήκη, μια cosy καρέκλα, ένα μεγάλο παράθυρο και έναν τοίχο γεμάτο έργα τέχνης

 

 

ΠΗΓΗ: My modern net

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS