Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός για την αγάπη του στη Νέα Σμύρνη, όπου έζησε μεγάλο κομμάτι των παιδικών του χρόνων, αλλά και για τον Πανιώνιο, την ομάδα του, η οποία βέβαια έχει έδρα της στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από τα τελευταία έντονα γεγονότα της Κυριακής κατά τα οποία δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ ήρθαν σε συμπλοκή με απλούς πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία, ο δήμος Νέας Σμύρνης σχολίασε το περιστατικό με μία επίσημη ανακοίνωση.

Έτσι, ο γνωστός σεφ έσπευσε να τους απαντήσει ότι οι δημότες της περιοχής τους παραχωρούν τη διαχείριση και ότι ο δήμος δεν τους ανήκει.

«Ο Δήμος οφείλει να εκφράζει τους δημότες του και όχι να κρατάει τις ισορροπίες της μικροπολιτικής του. Την διαχείριση σας δίνουν οι δημότες, όχι την ιδιοκτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, αναφερόταν στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης η οποία από πολλούν θεωρήθηκε ως στάση «ίσως αποστάσεων».

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία.

Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Δείτε το σχόλιο οτυ Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS