Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, όταν το κλασικό πλέον "Home Alone" βγήκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους, δεν έχουν απλώς αλλάξει πολλά. Ζούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο όπου το ίντερνετ και η τεχνολογία έχουν αλλάξει εντελώς τις ζωές μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Εμπνευσμένη ακριβώς από αυτή την τεράστια αλλαγή που έχει σαρώσει την καθημερινότητα μας η Google προσέλαβε για τις ανάγκες του νέου σποτ για το ολόφρεσκο Google Assistant τον Μακάλεϊ Κάλκιν και του ζήτησε να υποδυθεί από την αρχή τον ρόλο που άλλαξε για πάντα την καριέρα του. 

Ο ηθοποιός που ευτυχώς για τον ίδιο δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την σκιά του εαυτού του στην οποία είχε εξελιχθεί κατά την διάρκεια των 00's και εμφανίζεται στην μικρή μας οθόνη πιο υγιής από κάθε άλλη φορά, μεταμορφώνεται ξανά στον μικρό «Κέβιν» που ξεμείνει μόνος στο σπίτι χριστουγεννιάτικα, αλλά τελικά περνάει ζάχαρη και εκτός των άλλων καταφέρνει να εκτοπίσει και τους ληστές της γειτονιάς που έχουν βάλει στο μάτι την έπαυλη των γονιών του.

Πώς θα είχαν εξελιχθεί όμως τα Χριστούγεννα του Κέβιν αν δεν ήταν πραγματικά μόνος στο σπίτι, αλλά είχε παρέα την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας που προσφέρει το Google Assisant; Η απάντησε σε μία ολοκαίνουργια, διασκεδαστική διαφήμιση που έγινε viral σε χρόνο dt.

Δείτε τη διαφήμιση της Google για το νέο Google Assistant.

 

TAGS