Η vlogger Κλαίρη Δημοπούλου μας προτρέπει να επανεξετάσουμε τις προτεραιόητες και τις συνήθειες μας μετά το τέλος της καραντίνας. Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube υποστηρίζει ότι μία διαφορετική έννοια της «αφθονίας» πρέπει να μπει στις ζωές μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, όπως εξηγεί, ότι όποιος επιλέγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που προτείνει εκείνη είναι λάθος.

Το βίντεο της αρχικά εστιάζει στα πιθανά πλεονεκτήματα της καραντίνας τα οποία είναι, όπως λέει, η μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος, αλλά και το γεγονός ότι αρχίζουμε σιγά-σιγά να εκτιμούμε όσο θεωρούσαμε αυτονόητα.

Και συνεχίζει με ένα χωριστό section στο οποίο απαριθμεί ποια είναι, κατά τη γνώμη της, εκείνα τα πράγματα, που δεν πρέπει να τρέξουμε να αγοράσουμε μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά στο πλαίσιο ενός πιο μινιμαλιστικού τρόπου ζωής.

Αυτά είναι:

1. Όλα εκείνα που δεν μας έλειψαν όσο ήταν κλειστά τα μαγαζιά. 

2. 37 εκατομμύρια μαγιό για το καλοκαίρι, ειδικά αν αυτά είναι από εταιρίες γρήγορης μόδας

3. Χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτες 

4. Πολλές, πάρα πολλές, διαφορετικές version του ίδιου πράγματος. Όπως, πολλά πακέτα μακαρόνια ή πολλά μπουκάλια αντισηπτικό.

5.  Ρούχα με εποχιακά slogan

6. Σερβιέτες. Η Κλαίρη Δημοπούλου προτείνει να χρησιμοποιήουμε μόνο οικογικές επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες που όπως λέει είναι πολύ πιο υγιεινές και βολικές.

7. Junk Food

Δείτε στο βίντεο τα υπόλοιπα πράγματα που, σύμφωνα με την Κλαίρη Δημοπούλου, δεν πρέπει να αγοράσουμε μετά την καραντίνα.

Φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS