Μια σούπερ δυνατή και καρμική έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου και συμπίπτει με το θερινό ηλιοστάσιο. Με αφορμή αυτό το αστρολογικό γεγονός, η Άση Μπήλιου εξηγεί σε ποιους τομείς θα επηρεαστούμε ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου, που έχουμε γεννηθεί.

Το «άγγιγμα» της συγκεκριμένης ηλιακής έκλειψης θα δεχτούν κυρίως τα παρορμητικά και τα μεταβλητά ζώδια και συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω και όσοι έχουν γενέθλια τις τελευταίες ημέρες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, που ήταν ανάδρομη από τις 13 Μαΐου και δημιούργησε σύγχυση και μπερδέματα στις σχέσεις και τα οικονομικά, επιτέλους επιστρέφει στην ορθή της πορεία και από τις 25 Ιουνίου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει όλες τις θετικές ημερομηνίες για κάθε δεκαήμερο ζωδίου και εξηγεί ποια διαστήματα θα έχουμε εύνοια στις σχέσεις, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας. Η Άση Μπήλιου αναφέρεται και στην επιρροή του Ερμή, που πλέον βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και συμφωνιών.

 

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS