Τρελά ερωτευμένος φαίνεται να είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με το νέο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook. Ταΐζει στο στόμα δύο νεογέννητα γατάκια, που τρώνε λαίμαργα από τη σύριγγα, και στο ενδιάμεσο τους δίνει φιλιά.

Τους ρίχνει κολλύριο και καθαρίζει το κρεβάτι του από τις ακαθαρσίες που αφήνουν, καθώς δεν έχουν μάθει ακόμα να πηγαίνουν στην άμμο. Κάνει με προθυμία όλα όσα θα έκανε ένας νέος χαζομπαμπάς για τα μωρά του. Και εκείνα, με τη σειρά τους, φαίνεται πως δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτόν, καθώς γαντζώνονται πάνω του σαν τις βεντούζες. 

Το μοντέλο δεν είναι ο μοναδικός επώνυμος που μέσα από τις αναρτήσεις αλλά και την καθημερινότητά του παραδίδει μαθήματα φιλοζωίας. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Γιώργος Μαυρίδης, που πηγαίνει σχεδόν παντού με τη σκυλίτσα του, τη Μόλυ, είχε δημιουργήσει ένα σποτ με τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, όπου δήλωνε τα εξής: «Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης». 

Δείτε το νέο βίντεο του Γιάννη Σπαλιάρα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 

TAGS