Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, τα Lild αναδημοσίευσαν τη διαφήμιση της AB Βασιλόπουλος με θέμα τη Γιορτή του Πατέρα, μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

 «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί». Με αυτό το λιτό, αλλά δυνατό μήνυμα, τα Lidl δείχνουν εμπράκτως της στήριξή τους και αναδημοσίευσαν στα social media την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη Γιορτή του Πατέρα. Ο λόγος για την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» που συγκίνησε και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, αλλά και κάποιες επιθετικές αντιδράσεις.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ένα κοριτσάκι χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα φιλί στον πατέρα της, που είναι βαμμένος και φορά τσιμπιδάκια στα μαλλιά, παίζοντας μαζί της. «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμη περισσότερα. Χρόνια Πολλά», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή η «ΑΒ Βασιλόπουλος» και την οποία αναδημοσίευσε σήμερα η Lidl Ελλάς. 

 

Παρά το τρυφερό μήνυμα, κάποιοι αντέδρασαν. Ανάμεσά τους ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που επιτέθηκε στην εταιρεία, χαρακτηρίζοντας «χυδαία και απαξιωτική» την ανάρτηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  

Η τοποθέτηση του πρώην ποδοσφαιριστή προκάλεσε αρνητικές, κατά κύριο λόγο, αντιδράσεις, ενώ ίσως μία από τις καλύτερες απαντήσεις ήρθε από τον Νεοπτόλεμο Δημουλά, πατέρα του χορευτή Στέφανου Δημουλά.  

«Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημουλάς, σε ανάρτηση που έκανε απευθυνόμενος στον κ. Τσιάρτα.  

«Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.  

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.

ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία», έγραψε ακόμη ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά. 

 

Πηγή: businessnews.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS