Μία διαφορετική κρεμμυδόσουπα και μία ξεχωριστή γυναίκα έκλεψαν εχθές το βράδυ τις καρδιές των κριτών του MasterChef 4, του Πάνου Ιωαννίδη, του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η Ντέμη έχει δικό της εστιατόριο, είναι παντρεμένη με την επί χρόνια σύντροφο της Άλκηστις, την οποία λατρέυει, έχει υπάρξει ενθουσιώδης gamer παίζοντας με μανία ένα από τα διασημότερα videogames των 00's και εδώ και μερικά χρόνια είναι vegan. 

Όπως εξήγησε η ίδια στην κριτική επιτροπή η σχέση της με την vegan διατροφή ξεκίνησε από μία αλλεργία της συντρόφου της, η οποία τις οδήγησε σε άλλα γαστρονομικά μονοπάτια και πλέον το κρέας έχει βγει τελείως από τη ζωή τους.  Παρόλα αυτά, για τις αναγκές του διαγωνισμού μαγειρικής θα μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει και κρεατοφαγικά πιάτα.

Δοκιμάζοντας το πιάτο της και οι τρεις κριτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την vegan σούπα της και φυσικά η 34χρονη σεφ πήρε την πολυπόθητη ποδιά. Αναφερόμενη συνέχεια στην σύζυγό της με αγάπη και θαυμασμό η Ντέμη θέλει, όπως είπε στην αρχή της οντισιόν της, «να δείξει στον κόσμο πώς είναι να είσαι γυναίκα παντρεμένη με μία άλλη γυναίκα», ελπίζοντας ότι μία μέρα η κοινωνία θα καταλάβει και να αποδεχθεί ότι «το πράγμα έτσι είναι, συμβαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο γι' αυτό». Bέβαια εξήγησε ότι όλο αυτό είναι αρκετά δύσκολο για εκείνες: «Η οικογενειακή μου κατάσταση είναι πολύ φορτισμένη γι'αυτό συγκινούμαι πολύ όταν οι δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν».

Βγαίνοντας από την οντισιόν με την ποδιά κρυμμένη στην τσέπη για να κάνει πλάκα στην σύζυγό της, είχε την ικανοποίηση του ανθρώπου που ήξερε ότι μπορεί να αποδείξει πολλά στον διαγωνισμό. Άλλωστε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της είπε πως «εδώ μέσα, όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να αναθεωρήσεις την άποψη σου για το κρέας. Αλλά με τέτοια πιάτα μπορεί να αναθεωρήσω και εγώ».

Δείτε στο βίντεο την οντισιόν της Ντέμης. 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS