Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, το αγόρι με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία που πριν από μερικούς μήνες συσπείρωσε όλη την Ελλάδα για να καλύψει το υπέρογκο κόστος της πρωτοποριακής γονιδιακής θεραπείας που θα του έδινε μια ευκαιρία στη ζωή, παρουσίασε ήδη τα πρώτα μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Για πρώτη φορά στάθηκε στα πόδια του και την τεράστια αυτή πρόοδο καταγράφει ένα βίντεο που ανέβασε η οικογένεια στο Facebook.

«Ο Παναγιώτης στέκεται στα πόδια του. Είναι απίστευτο!» σχολιάζει η μητέρα του προσθέτοντας: «Πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο τον κόσμο που έκανε αυτό το θαύμα».

Το βίντεο συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram