Η Ελλάδα φέτος γιορτάζει ποικιλοτρόπως την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, όμως ένα ζευγάρι επέλεξε να την τιμήσει με μια πολύ προσωπική εκδήλωση: αναβιώνοντας στον γάμο του τις ενδυμασίες, τα έθιμα, τις παραδόσεις, την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το Up Stories που ανέβασε το βίντεο του γάμου, το οποίο έγινε viral, οι νεόνυμφοι είναι ο Απόστολος Κωσταρέλλος και η αγαπημένη του, Αριάννα, με καταγωγή από τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας. Το μυστήριο τελέστηκε στον Βυζαντινό Ναό της Πόρτας Παναγιάς, κοντά στα Τρίκαλα.

Ο γαμπρός ξεκίνησε από το χωριό του, το Γοργογύρι, αρματωλός και καβάλα στο άλογο, συνοδεία των αγαπημένων φίλων και κουμπάρων του, και μετά από τρεις ώρες διαδρομής έφτασε στην εκκλησία.

Ο γαμπρός ξεκίνησε από το χωριό του, το Γοργογύρι, αρματωλός και καβάλα στο άλογο, συνοδεία των αγαπημένων φίλων και κουμπάρων του, και μετά από τρεις ώρες διαδρομής έφτασε στην εκκλησία. Εκεί υποδέχθηκε τη νύφη, που έκανε εντυπωσιακή είσοδο με άμαξα εποχής. Και μπορεί η τελετή να είχε ελάχιστους καλεσμένους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά χάρη στο βίντεο του YouTube όλοι έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από αυτό το ξεχωριστό event.

Δείτε το βίντεο με τον «επετειακό» γάμο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: YouTube / screenshot

TAGS