Η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε, τις προάλλες, στο πλατό του «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή και την καριέρα της. Η επιτυχημένη φωτογράφος αναφέρθηκε εκτενώς στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, που δεν ήταν ιδιαίτερα… εύκολα.

Η Ρούλα Ρέβη μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν υπήρχε ποτέ ησυχία και η κατάσταση ήταν περίεργη. Παρά το γεγονός πως οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ και τα προβλήματα αντί να λύνονται, μεγάλωναν.

Επίσης τα οικονομικά προβλήματα και ο μποέμ χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη. «Εγώ κάποια στιγμή τρελάθηκα τελείως. Στο σπίτι γινόταν χαμός. Υπήρχαν συχνοί καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο. «Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στυλ "τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος"… Έκανα ό,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα. Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο», ανέφερε η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS