ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Προσπαθώ να καταλάβω πότε θα αγκαλιάσω τους γονείς μου πάλι χωρίς να φοβάμαι, έμαθα όμως να ελπίζω»

Η Έλενα Χριστοπούλου σε μια νέα εξομολογητική, χειμαρρώδη ανάρτηση περιγράφει την καθημερινότητά της (και) με τον κορονοϊό. Είναι όλοι εμείς.

«Προσπαθώ να καταλάβω πότε θα αγκαλιάσω τους γονείς μου πάλι χωρίς να φοβάμαι, έμαθα όμως να ελπίζω»

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό της στο Instagram ως μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο. Χωρίς όμως να ωραιοποιεί καταστάσεις, γεγονός που δίνει στα μηνύματά της μεγαλύτερη δύναμη.

Αυτή τη φορά η κριτής του My Style Rocks περιγράφει με εξομολογητική, αυτοσαρκαστική διάθεση και χειμαρρώδη λόγο την καθημερινότητά της, όπως έχει επηρεαστεί και από την πανδημία του νέου κορονοϊού. Με την ειλικρίνειά της, γίνεται κατά κάποιον τρόπο όλοι εμείς:

«Είμαι γυναίκα, δεν είμαι μητέρα, έχω σημάδια άγχους, παλεύω από τα 17 μου να τα καταφέρω, μερικές φορές το σπίτι μου είναι άνω κάτω, ψάχνω να βρω το κινητό μου την ώρα που μιλάω στο κινητό, δεν βρίσκω τα κλειδιά μου στην τσάντα μου ενώ πάντα είναι στην ίδια θέση για να μην τα χάνω, ξυπνάω πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου, δεν θυμάμαι ποτέ αν έκλεισα τον θερμοσίφωνα, περπατάω και σκύβω από την κούραση και μου έγινε συνήθεια πια, δεν γελάω εύκολα χαμογελάω πολύ συχνά όμως, έχω φίλους που δεν προλαβαίνω να δω, μόνιμα κάποιος μου τηλεφωνεί και με μπερδεύει, προσπαθώ να είμαι συνεπής με όλους δεν τα καταφέρνω πάντα, προσπαθώ να καταλάβω πότε θα ζω κανονικά και θα αγκαλιάσω τους γονείς μου πάλι χωρίς να φοβάμαι, έμαθα όμως με τον καιρό να ελπίζω, να ονειρεύομαι, να είμαι αισιόδοξη και να προσέχω τον εαυτό μου όπως προσέχω αυτούς που αγαπάω! Είναι ένα μήνυμα στον εαυτό μου, μπορεί.. και δικό σου. #ηαγαπηκανειθαυματα

»Έξω έχει ήλιο... να πάτε μια βόλτα!

»Καλημέρα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.