Η Εβελίνα Νικόλιζα συζητήθηκε μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε, το 2017, χάνοντας 35 κιλά, κάτι που την βοήθησε στον θεατρικό της ρόλο στην παράσταση που βρισκόταν (διαβάστε τι είχε πει τότε) 

Το μεγάλο αυτό κεφάλαιο των κιλών, που την απασχολεί, όπως και πάρα πολλές από εμάς, θέλησε να μοιραστεί ξανά με τους ακόλουθούς της στο YouTube, μιας και η Εβελίνα ξαναπήρε βάρος. 

«Είμαστε εδώ σε ένα βίντεο το οποίο έχει τίτλο "Πώς ξαναπήρα 35 κιλά". Και η αλήθεια είναι πως δεν πήρα 35 κιλά, πήρα 45. Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω. Παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ.

»Παρόλα αυτά δεν φταίει αυτό που έχω παχύνει. Φταίει πως είναι μία νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή, ότι κάποιες φορές όταν είμαι πολύ κουρασμένη, όταν έχω κάνει κάτι δύσκολο, ή όταν έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα θεόστραβη, ότι κάπως μου αξίζει να φάω και ότι είναι η επιβράβευσή μου.

»Οπότε έχω πάρει πολλά κιλά επιβράβευσης, γιατί για κάποιο λόγο θεώρησα πως το αξίζω να φάω. Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά, γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα. Κάθε φορά που λέω πως Δευτέρα θα ξεκινήσω τη διατροφή, την Κυριακή το βράδυ θα ξεκοιλιαστώ. Θα φάω και τα τραπεζομάντιλα. Δηλαδή λέω ότι είναι η τελευταία μέρα που τρώω ό,τι θέλω, οπότε ας πάρω μία σκεπαστή και ένα παγωτό. Και μετά πατατάκια…», εξομολογήθηκε, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει πάλι την προσπάθειά της και ξεκαθάρισε ότι ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, δε χρειάζεται να είμαστε όλοι αδύνατοι. 

 

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS