Η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System» με παρουσιάστρια την αγαπημένη αστρολόγο Άση Μπήλιου έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Star, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00, συνεχίζοντας για 13η χρονιά, να μας κρατάει συντροφιά με τις προβλέψεις της. Η εκπομπή έχει εμπλουτιστεί με νέες στήλες και θέματα και εκτός από τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη, θα προσεγγίζουν θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά. Φέτος στο πλατό της εκπομπής θα έχουμε περισσότερους καλεσμένους, που εσείς θα προτείνετε και θα υποβάλλονται σε ερωτήσεις, που θα αφορούν στον αστρολογικό τους χάρτη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από το «πλανητικό» τους προφίλ.

Θα υπάρχουν αφιερωματικά βίντεο στις πλανητικές όψεις, αστρολογικά πορτρέτα διάσημων και συναστρίες τους αλλά και tips και πληροφορίες, που αφορούν σε όλα τα ζώδια.

Στο 1ο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Άση Μπήλιου θα αναφερθεί στις όψεις των πλανητών το μήνα Οκτώβριο και πως αυτές θα επηρεάσουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού, οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Πως θα μας επηρεάσουν τα φεγγάρια του Οκτωβρίου; Ποιους θα δυσκολέψει η είσοδος του Άρη στον Ζυγό; Και γιατί ο Οκτώβριος φαίνεται να είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες του 2019; Ποδαρικό στο πλατό του «Stars System» θα κάνει ο κριτής του Greece’s Next Top Model, Άγγελος Μπράτης.

Όλοι γνωρίζουμε τον αναγνωρισμένο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής για το ταλέντο του και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, αλλά τώρα θα μάθουμε και το αστρολογικό του προφίλ. Ο Άγγελος Μπράτης εκτός από τη θετική του ενέργεια, δίνει απαντήσεις για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια του GNTM, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του και μαθαίνει τα πάντα για τον αστρολογικό του χάρτη.

Δείτε την εκπομπή και ακούστε αναλυτικά τις προσβλέψεις για κάθε ζώδιο:

 

Πηγή: StarTvGreece

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS