Ο 58χρονος Τζον Μπον Τζόβι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και θέλει να γράψει ένα τραγούδι για τον κορονοϊό, αλλά δεν θέλει να το γράψει μόνος του. Έτσι ο διάσημος μουσικός ζήτησε από τους ινσταγκραμικούς του φίλους να τον βοηθήσουν στο εγχείρημα.

«Αυτές οι στιγμές που περνάμε είναι σε αχαρτογράφητη περιοχή, σε άγνωστο έδαφος» δηλώνει ο μουσικός μέσα από το στούντιο του. «Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα πετύχουμε. Τώρα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, το οποίο είναι να κάθομαι με την κιθάρα μου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βάλουμε λέξεις στη μουσική, ίσως να δώσουμε φως στη μέρα μας. Αυτή είναι η ιδέα μου. Να γράψουμε μαζί. Σας δίνω τη μελωδία και τον πρώτο στίχο και να μου πείτε πώς θα συνεχίσει η ιστορία» συνεχίζει ο Τζον Μπον Τζόβι.

«Πείτε μου τι περνάτε, πώς αισθάνεστε, αν πονάτε. Μιλήστε για την αποφοίτηση του γυμνασίου που πρόκειται να ακυρωθεί, μιλήστε για την υπόσχεση που απλά δεν μπορείτε να έχετε, μιλήστε για το παιδί που έρχεται και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Μιλήστε για την επιταγή που θα χάσετε. Πείτε για τον φόβο που νιώθετε κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο και αναρωτιέστε τι να κάνετε με όλο αυτό» προσθέτει. Και καταλήγει: «Απλά θυμηθείτε, θα πετύχουμε. Τραγουδήστε το τραγούδι σας. Εσείς και εγώ μαζί, και θυμηθείτε, όταν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που κάνατε, κάνετε ό,τι μπορείτε».

Ο τίτλος του τραγουδιού θα είναι «Do What You Can», ενώ ο Μπον Τζόβι ζήτησε από τους φανς να βιντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους τραγουδώντας έναν στίχο και μετά θα το ανεβάσουν στα σόσιαλ μίντια του Μπον Τζόβι με το hashtag #DoWhatYouCan.

Δείτε την ανάρτηση του Τζον Μπον Τζόβι στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS