Υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωριμία τους έγινε στα τηλεοπτικά πλατό και η συνεργασία τους εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και δεν το έκρυψαν στιγμή. Μπορεί δημοσιεύματα να τους θέλουν ακόμα ζευγάρι, όμως κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύδει κάτι.

Η Ιωάννα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε ομορφιά της χώρας μας. Από ένα ηλιοβασίλεμα μέχρι μια βόλτα στην γραφική Πλάκα, η ηθοποιός δεν αφήνει καμιά στιγμή να πάει χαμένη. Η παρουσίαση του «Bake off Greece» είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, αφού η μέχρι τώρα πορεία της εκεί έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Βλάχος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί «Αιγαίο SOS» ενώ παράλληλα ασχολείται και με την άλλη του μεγάλη αγάπη, το τραγούδι. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Μετά», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιωάννα.

Πριν λίγες μέρες, η οικοδέσποινα του παιχνιδιού ζαχαροπλαστικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της στην Αθήνα, όπου απεικονιζόταν το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο Πάνος σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας: «Τρέχεις μαραθώνιο ?». Η απάντηση της ηθοποιού: «Ξεκινάω από τώρα μπας και τερματίσω εντός χρόνου στον κανονικό».

Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλιά τους. 

Πηγή: tlife.gr
TAGS