Είναι μια εικόνα χαρακτηριστική των δύσκολων ημερών που διανύουμε αυτή που ανέβασε μια εργαζόμενη του «Ευαγγελισμού», η αναισθησιολόγος Constantina Romana, στο προφίλ της στο Facebook, με τα ασθενοφόρα να σχηματίζουν ουρά στην είσοδο του νοσοκομείου, Κυριακή βράδυ, στις 8μιση.

Όπως έγραψε η ίδια στη σύντομη αλλά περιεκτική λεζάντα: «Γενική εφημερία... Ώρα 20.30... Άλλες φορές με το σούρουπο η ροή περιστατικών φθίνει...». Η φωτογραφία της έγινε viral και έπαιξε σε διάφορα media, ανάμεσα σε αυτά και στο «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη να σχολιάζει «μια εικόνα, χίλιες λέξεις».

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και οι 58 κλίνες ΜΕΘ που υπάρχουν είναι γεμάτες, ενώ χτες το απόγευμα γινόταν και διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία»

Ο ρεπόρτερ του, που βρέθηκε στο σημείο, είπε: «Εφημερίδα πολέμου. Τουλάχιστον οκτώ ασθενοφόρα χτες [Κυριακή, 21 Μαρτίου] στις 8μιση το απόγευμα, μια φωτογραφία που την έβγαλε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και οι 58 κλίνες ΜΕΘ που υπάρχουν είναι γεμάτες, ενώ χτες το απόγευμα γινόταν και διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία, όπως το "Σισμανόγλειο"».

Δείτε την ανάρτηση της αναισθησιολόγου:

Γενική εφημερία... Ώρα 20.30... Άλλες φορές με το σούρουπο η ροή περιστατικών φθίνει...

Posted by Constantina Romana on Sunday, March 21, 2021

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Καλημέρα Ελλάδα»:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS