Τα 80 χρόνια έκλεισε ο Τόλης Βοσκόπουλος και, όπως τουλάχιστον φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, το γιόρτασε απλά, αγκαλιά με την αγαπημένη του Άντζελα Γκερέκου και με την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, σε βιντεοκλήση.

«Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο λογαριασμό του. «Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!».
Η Άντζελα Γκερέκου με τη σειρά της ανέβασε μια ακόμα τρυφερή φωτογραφία και τις ευχές: «Ευτυχισμένα γενέθλια, αγαπημένε μας!».

Πρόσφατα ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπισε ένα αναπνευστικό πρόβλημα και πριν από την καραντίνα οι νυχτερινές εμφανίσεις του σε κέντρο διασκέδασης καθυστέρησαν να αρχίσουν λόγω ζητήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε. Τώρα όμως φαίνεται πως έχει επιστρέψει στις χαρές της καθημερινότητας: πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Γκερέκου είχε ανεβάσει ένα Insta Story από ταβέρνα της Χαλκίδας.

Δείτε τις αναρτήσεις από τα γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS