Πενήντα πιάτα κλήθηκαν να ετοιμάσουν οι δύο ομάδες στη χθεσινή ομαδική του MasterChef. Η Μαρία ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας, και έβαλε αντίπαλο αρχηγό τον Γιώργο.

Το ζητούμενο της δοκιμασίας ήταν το wine pairing. Δηλαδή οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα μενού με βάση τα κρασιά που συνόδευαν το κάθε πιάτο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι κριτές πέρασας από τις ομάδες για να δουν πώς τα πάνε. Και ενώ μας έχουν μιλήσει τόσες φορές για καθαριότητα στην κουζίνα, για γάντια, για καθαρούς πάγκους κ.λπ. ο αυστηρός Κοντιζάς έκανε τα στραβά μάτια όταν ακριβώς δίπλα του παίκτες της κόκκινης ομάδας δοκίμαζαν όλοι από μια σως με κρασί από το ίδιο κουτάλι και το ξανάβαζαν μέσα.

Σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να γίνει αυστηρή παρατήρηση, ωστόσο στη χθεσινή δοκιμασία ήταν απλά Δευτέρα βράδυ...

Οι παρατηρητικοί το είδαν και το σχολίασαν:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kαι να τονίσουμε εδώ ότι οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν μεγάλη φασαρία στο επεισόδιο όπου ένας παίκτης έβαλε στο πιάτο του τρία λουλουδάκια δευτερόλεπτα αφού τελείωσε ο χρόνος, μέχρι που του μηδένισαν το πιάτο, σε αυτή την περίπτωση δεν έπρεπε να ακυρωθεί το πιάτο της κόκκινης ομάδας; Ή εξάντλησαν την αυστηρότητά τους; Εξάλλου, το βρώμικο κουτάλι είναι πολύ πιο σοβαρό για τους τηλεθεατές και εν δυνάμει πελάτες των εστιατορίων τους, όπου δεν θέλουμε να φανταστούμε τι συμβαίνει...

Θα περιμένουμε να δούμε τα σχόλια των κριτών στο αποψινό επεισόδιο...

Στο μεταξύ, περιμένοντας το fine dining και το comfort food που έφτιαχναν οι παίκτες, οι κριτές και οι καλεσμένοι έπιναν τσίπουρα και έτρωγαν προβατίνα, όπως "πρόδωσε" ο Κουτσόπουλος, ο οποίος πήγε τρία παϊδάκια στους παίκτες.

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS