Υπήρξε από τα πιο αγαπημένα βιβλία των παιδικών μας χρόνων. Τη δεκαετία του '90 το αγαπήσαμε από την αρχή όταν μεταφέρθηκε στο σινεμά με ένα σούπερ καστ, στο οποίο συμμετείχαν η Γουινόνα Ράιντερ, ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Σούζαν Σάραντον. Τα Χριστούγεννα που ας πέρασαν οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζα Μέι Άλκοτ βρήκαν και πάλι την θέση τους στη μικρή οθόνη με μία φρέσκια κινηματογραφική μεταφορά που κατηγορήθηκε από αρκετούς γιατί δεν θύμιζε αρκετά την παλιά, αλλά λατρεύτηκε ακόμα περισσότερο από τους αληθινά φανατικούς αυτής της συγκινητικής ιστορίας ενηλικίωσης που διαδραματίζεται στα χρόνια του αμερικανικού εμφυλίου.

Και παρόλο που η ταινία βγήκε στις αίθουσες εδώ και πολλούς μήνες κανείς, ακόμα και οι μεγαλύτεροι φανς, δεν κατάφεραν να προσέξουν ένα λάθος σε μία από τις σκηνές, μία μικρή γκάφα που φέρνει μοιραία στο νου την τελευταία σεζόν του Game Of Thrones.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε, όμως, πρόσφατα στο Tik Tok φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε μία σκηνή της γνωστής ταινίας εποχής έχει παραμείνει ξεχασμένο ένα μοντέρνο, μεταλλικό θερμός, αλλά και ένα πλαστικό μπουκαλάκι από νερό.

Η σκηνή στην οποία τα δύο αντικείμενα διακρίνονται πίσω από τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο Θιοντόρ, για τους φίλους Λόρι, είναι ο ήρωας που υποδύεται εδώ ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ένας ρόλος που έκανε για πρώτη φορά γνωστό στο Χόλιγουντ τον Κρίστοφερ Μπέιλ στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Φυσικά αυτή η ανακάλυψη ήταν αρκετή για να προκληθεί φρενίτιδα στο Twitter με μερίδα του κοινού να «ξενερώνει» με το λάθος που τους χάλασε το κλίμα εποχής τις ταινίας και άλλους να σπάνε πλάκα, σχολιάζοντας ότι ο Λόρι, ο ήρωας που υποδύεται εδώ ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS