Κανείς δεν γλιτώνει από το καυστικό χιούμορ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ολοι, από τους άλλους δύο κριτές του MasterChef μέχρι τους διαγωνιζόμενους, έχουν πέσει κατά καιρούς «θύματα» των αστείων του και των περιπαικτικών του σχολίων. 

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος έκανε το μοιραίο λάθος να φορέσει μία γούνα προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πολύ μεγάλο κρύο στο ορεινό Λυγουριό όπου η ομάδα του MasterChef βρέθηκε για γυρίσματα. Για την ιστορία να πούμε ότι ήδη το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και τα επεισόδια που βλέπουμε έχουν γυριστεί αρκετό καιρό πριν, οπότε σε προγματικό χρόνο οι εξελίξεις στον μαγειρικό διαγωνισμό έχουν προχωρήσει. 

Ίσως στα πλαίσια κάποιας ομαδικής δοκιμασίας το team ταξίδεψε μέχρι το Λυγουριό της Αρκαδίας και εκεί ο Σωτήτης Κοντιζάς ή «Σώτος», όπως τον αποκαλεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τα βρήκε σκούρα με την παγωνιά και αποφάσισε να φορέσει μία γούνα για να ζεσταθεί.

Ο Κουτσόπουλος δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο για να τρολάρει άσχημα τον φίλο και συνεργάτη του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του την οποία τον βλέπουμε, σε όχι ιδιαίτερα καλή κατάσταση, να φυσάει τη μύτη του τυλιγμένος μέσα σε μία γούνα. Και, φυσικά, ο παραλληρισμός με τον Snik. τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ήταν κάτι περισσότερο από προφανής.

«Snik από το Λυγουριό» έγραψε στο στόρι του ο διάσημος σεφ, ταγκάροντας, μάλιστα, και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μία παλαιότερη εμφάνιση του Snik στο Μιλάνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS