Ο Eugene Bostick, ένας 80χρονος συνταξιούχος από το Fort Worth του Τέξας, περνά τον καιρό του με κάτι πραγματικά απίθανο. Έχει κατασκευάσει μόνος του ένα τραινάκι με το οποίο βγάζει βόλτα αδέσποτα, γύρω στην γειτονιά και στο δάσος, για να τα διασκεδάσει.

Ο Eugene και ο αδερφός του Corky ζουν στο αδιέξοδο ενός δρόμου, όπου πολλοί ντόπιοι αφήνουν τα ανεπιθύμητα σκυλιά τους. Ο Eugene άρχισε να τα υιοθετεί, να τα πηγαίνει στον κτηνίατρο για στείρωση και να τα βγάζει βόλτα με το τρακτέρ του.

Ο Eugene Bostick κατασκεύασε μόνος του ένα τραινάκι με το οποίο βγάζει βόλτα αδέσποτα σκυλιά που έχει σώσει.

«Είδα κάποιον με το τρακτέρ του που μετέφερε πέτρες με τέτοια μικρά βαγόνια, και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα έκανε για τα σκυλιά. Και αφού τα καταφέρνω με τα χέρια μου, έκοψα αυτά τα πλαστικά βαρέλια με τρύπα, τους έβαλα ρόδες και τα ένωσα μεταξύ τους» λέει ο Eugene.

«Κάθε φορά που με βλέπουν τα σκυλιά να συνδέω το τραινάκι με το τρακτέρ, πετάνε από την χαρά τους. Ξεκίνησα με το τρακτέρ μου… έβαζα 4-5 σκυλιά και τα πήγαινα βόλτα. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν ακόμη δυο σκυλιά και σκέφτηκα πως δεν υπήρχε πια αρκετός χώρος. Έτσι κατέληξα με αυτό εδώ. Είμαι καλός συγκολλητής, έτσι πήρα αυτά τα πλαστικά βαρέλια, τους έκανα τρύπα στην μέση και έβαλα ρόδες από κάτω».

«Κάθε φορά που με βλέπουν τα σκυλιά να συνδέω το τραινάκι με το τρακτέρ, πετάνε από την χαρά τους.»

Τώρα ο 80χρονος συνταξιούχος βγάζει βόλτα τα σκυλιά που διέσωσε δυο φορές την εβδομάδα. Καθώς ο Eugene Bostick και διαφορετικό τρενάκι του έγιναν κάτι σαν τοπικό αξιοθέατο, με πολλούς ανθρώπους να φωτογραφίζουν και να δημοσιεύουν μια φωτογραφία από αυτή την αξιολάτρευτη ομάδα στο Facebook, δημιουργήθηκε μια εκστρατεία στο GoFundMe ώστε ο 80χρονος να καλύψει τα έξοδα φροντίδας των σκύλων. Την πρωτοβουλία την πήρε μια γυναίκα που συγκινήθηκε -όπως και πολλοί άλλοι - με την ιστορία του Bostick και των χνουδωτών φίλων του και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 17.000 δολάρια.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

 

TAGS