Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα και του Μένιου Σακελλαρόπουλου που παρουσίαζαν στο Mega. Σήμερα το μεσημέρι, ο Μίνι Καύσωνας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, έναν μόλις μήνα από την έναρξή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία για την πρόωρη "αυλαία" ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και οι δύο παρουσιαστές, ευχαρίστησαν το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, τους συνεργάτες, την ιδιοκτησία, την διοίκηση και την διεύθυνση.

«Τσιμπήσαμε και κάτι για το βιογραφικό μας… Πολλά φιλιά, από εδώ και πέρα μόνοι σας, έρχονται οι καλοί τον χειμώνα. Να παρακολουθείτε Mega», είπε αιχμηρά η Αθηναΐς Νέγκα στον αποχαιρετισμό της.

«Εμείς για αλλού το πηγαίναμε. Δεν θέλαμε κλισέ στην εκπομπή γιατί δεν είμαστε -αυτό που λένε- οι κλασικοί, παραδοσιακοί παρουσιαστές. Δεν είμαστε καν παρουσιαστές» σχολίασε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, τονίζοντας ότι η επικαιρότητα των ημερών με την τουρκική προκλητικότητα, την Αγιά Σοφιά και τον κορονοϊό άλλαξε το αρχικό πλάνο της εκπομπής η οποία κλήθηκε να ασχοληθεί με την επικαιρότητα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο παραμένουν κανονικά στο δυναμικό του καναλιού.

 

 Δείτε τι είπαν αποχαιρετώντας: 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS