Ο 21χρονος τενίστας πρότεινε να γίνεται lockdown σε ετήσια βάση αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα που έχει για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας.

Εν μέσω της καραντίνας, ζώα έκαναν την εμφάνισή τους σε πόλεις, μειώθηκαν δραστικά τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ενώ καρχαρίες, φάλαινες και δελφίνια επωφελήθηκαν από την «ησυχία» στους ωκεανούς.

Σε ένα Instagram Live ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας και δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον περιορισμό λόγω του κορονοϊού.

«Πραγματικά, πιστεύω οτι πρέπει να μας βάζουν σε καραντίνα μια φορά τον χρόνο – είναι καλό για τη φύση και τον πλανήτη μας» είπε.

«Νομίζω πως θα έκανε πολύ καλό στο περιβάλλον. Η ζωή είναι τόσο εύθραυστη και ποτέ δεν έχεις αρκετό χρόνο για να μείνεις με την οικογένειά σου και να συνδεθείς μαζί τους. Τώρα είναι ευκαιρία να το κάνεις» πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

Αναφερόμενος στο πώς πέρασε ο ίδιος την καραντίνα, στη Γαλλία, είπε πως ήταν προνομιούχος, γιατί είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει να προπονείται, αλλά παραδέχθηκε ότι του έχουν λείψει οι αγώνες και τα ταξίδια μεταξύ άλλων.

Όσο για την προστασία του πλανήτη, έστειλε και ένα διαφορετικό- με δόσεις χιούμορ- μήνυμα- με ανάρτηση στο Instagram. «Σώστε τη Γη, είναι ο μόνος πλανήτης με σοκολάτα», έγραφε το μήνυμα με το οποίο πόζαρε.

Παράλληλα, μίλησε και για τις ρίζες που έχει από τη Ρωσία, μιας και η μητέρα του, Γιούλια Σαλνίκοβα, είναι Ρωσίδα, αποκαλύπτοντας πως η σκληράδα είναι το κύριο προσόν που «κληρονόμησε» από τις ρωσικές του καταβολές.

 

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS