Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στο Λος Άντζελες και αφού ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να περιμένουν μερικούς μήνες πριν την ανακοίνωση των μελλοντικών επαγγελματικών τους σχεδιών, παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους με τον γιο τους Άρτσι.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν μπορούν να μένουν για πολύ καιρό άπραγοι και έτσι βρήκαν έναν μικρό, αλλά σημαντικό, τροπό να φανούν χρήσιμοι στην τοπική κοινότητα. 

Έτσι, την περασμένη Κυριακή μαζί με άλλους εθελοντές της οργάνωσης Project Angel Food, η οποία έχει ως σκοπό να μοιράσει γεύματα κατάλληλα σε ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρές, χρόνιες ασθένειες, φόρεσαν καπελάκια, μάσκες και γάντια και βγήκαν στους δρόμους της πόλης στην πρώτη εμφάνιση τους μετά την μετακόμιση στην Καλιφόρνια.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης: «Ήταν εδώ για την Κυριακή του Πάσχα (των Καθολικών) και μας εξέπληξαν που επέστρεψαν την Τετάρτη. Έδωσαν γεύματα σε περίπου είκοσι από τους πελάτες μας και ήταν ενθουσιασμένοι», ενώ πρόσθεσε ότι ζήτησαν να τους φωνάζουν όλοι απλώς Χάρι και Μέγκαν και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν ως εθελοντές σε ό,τι χρειαστεί καθώς θέλουν να αισθάνονται χρήσιμοι.

To ζευγάρι έμαθε για την οργάνωση από την μητέρα της Μέγκαν και όταν πληροφορήθηκαν πως υπάρχουν φοβερές καθυστερήσεις λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας μετά την καραντίνα, έσπευσαν να βοηθήσουν.

Εικόνες από την βόλτα τους σε σπίτι του Λος Άντζελες όπου μοίρασαν φαγητό σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS