Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια. Όπως είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή της στο Star, στο σχολείο δεχόταν bullying «λόγω των ματιών μου. Με κορόιδευαν. Είχα δεχθεί bullying, με έλεγαν η κουκουβάγια με μεγάλα μάτια, ανορεξική...».

Το νεαρό μοντέλο μίλησε επίσης για το παρελθόν της οικογένειάς της. Οι γονείς της ήρθαν στην Ελλάδα από την Αρμενία το 1993. Παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία. «Η μητέρα μου ήταν 15 χρονών. Κλέφτηκαν και ήρθανη εδώ. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Έμειναν στο Κερατσίνι. Οι παππούδες της μητέρας μου ζούσαν εδώ. Είχαν ελληνική υπηκοότητα και έμειναν όλοι μαζί». Ο πατέρας της δούλεψε αρτοποιός, μετά άνοιξε σουβλατζίδικο, μετά ίντερνετ καφέ.

Πώς αντέδρασαν όμως στην ιδέα του μόντελινγκ; Η Ειρήνη είπε ότι ενθουσιάστηκαν. Ακόμα και η προοπτική των αισθησιακών φωτογραφίσεων, τις οποίες καλείται συχνά να κάνει ένα μοντέλο, δεν τους αποθάρρυναν. «Οι γονείς μου δεν αντιδρούν όταν βλέπουν τις αισθησιακές φωτογραφίσεις μου γιατί ξέρουν ότι αυτή είναι η δουλειά μου», εξήγησε το 21χρονο μοντέλο.

Δες την Ειρήνη Καζαριάν να μιλάει για το bullying και το μόντελινγκ.

 

 

 

TAGS