Νέο σήριαλ έχει ξεκινήσει γύρω από το γράμμα που άφησε η Κατερίνα Λένη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 4, καθώς δεν ήταν δικό της και το «έκλεψε» από το διαδίκτυο. Το απόσπασμα ανήκει στην πραγματικότητα στη δημοσιογράφο Σοφία Παπαηλιάδου, η οποία μίλησε αποκλειστικά της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, λέγοντας ότι ενδέχεται να κινηθεί νομικά για το περιστατικό.

Η συγγραφέας του κειμένου, που είναι και τηλεθεάτρια του ριάλιτι μαγειρικής, δήλωσε στην εκπομπή ότι δεν είχε δει το συγκεκριμένο επεισόδιο και ενημερώθηκε για το γράμμα από αναγνώστρια της σελίδας της. Το κείμενο αυτό έκανε λόγο για «μπέσα», αλήθεια και προδοσία και γράφτηκε στις 20 Μαρτίου του 2018, όπως δήλωσε η κυρία Παπαηλιάδου. «Το γράμμα αυτή ήταν η κατάθεση της ψυχής μου, ήταν βιωματικό», δήλωσε μεταξύ άλλων

Το γράμμα της Κατερίνας διαβάστηκε μετά την αποχώρησή της από τους 10 παίκτες στο σπίτι του ριάλιτι. Το γράμμα είχε ιδιαίτερηα ναφορά στη λέξη «μπέσα», η οποία σύμφωνα με κάποιους παίκτες αναφερόταν στον Γιώργο Λασκαρίδη. Αφού λοιπόν ο Γιώργος διάβασε το γράμμα της Κατερίνας, η Μάρλεν είπε: «Ο Εμπειρίκος είναι πιο κατανοητός». Ο Γιώργος φάνηκε να δείχνει κατανόηση και να αντιλαμβάνεται ότι η Κατερίνα χωρίς γνώση μαγειρικής τα πήγε πολύ καλά στο Από MasterChef 4.

Δείτε την ίδια την Κατερίνα και τους παίκτες να διαβάζουν το γράμμα:

Από που το αντέγραψε:

Το γράμμα της Κατερίνας είναι ένα από την ιστοσελίδα Love Letters και το έχει γράψει η Σοφία Παπαηλιάδου.

Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων.

Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε.
Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά.
Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν.
Δεν έχει φύλο η μπέσα. Μην γελιέσαι.
Άσε τους άντρες τους ξηγημένους και τις γυναίκες που έγιναν μάγκες, κι όλα αυτά τα τσιτάτα.

Ο άνθρωπος που έχει μπέσα, που η ψυχή του έχει τσίπα, δεν είναι ούτε βαρύ αρσενικό από εκείνα που μοστράρονται κατά δεκάδες, ούτε γυναίκα σπάνια και ακριβοθώρητη. Μην πας να βάλεις φύλο στην μπέσα. Δεν έχει φύλο, έχει ηθική και ντομπροσύνη.
Μπέσα έχει ο άνθρωπος ο ταπεινός. Εκείνος ο σπάνιος που τα καλά που κάνει δεν τα διατυμπανίζει.
Εκείνος που μπορεί να να προδώθηκε, μπορεί να έζησε την αχαριστία και την ξιπασιά στο πετσί του, όμως επέλεξε να μην κάνει κακό.
Χάρισε ένα βλέμμα και μια ευχή και τράβηξε παρακάτω.

Ο άνθρωπος με μπέσα, έχει μια έμφυτη ευγένεια στην ψυχή του.
Ξέρει την δύναμή του. Ξέρει πόσο κακό μπορεί να κάνει. Ξέρει πώς να βλάψει.
Επιλέγει όμως να μην το κάνει.
Επιλέγει να κοιτάει στα μάτια όλα όσα θα μπορούσε να κάνει, και στο τέλος να κάνει εκείνα που δεν θα του στερήσουν τον ύπνο του και τη γαλήνη της ψυχής του.

Μην γελιέσαι, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο με μπέσα.
Δεν είναι εύκολο να σταθείς απέναντί του.
Κι αυτό γιατί δεν έχει να απολογηθεί για πράξεις.
Για ότι έχει κάνει, είναι περήφανος.
Ακόμα και για τα λάθη του, ντόμπρα και περήφανα παίρνει την ευθύνη και τα χρεώνεται.

Μην μπερδεύεις τη μπέσα με τη μαγκιά. Μην μπερδεύεις την μπέσα με τίποτα από όλα εκείνα που είναι εύκολα και συνηθισμένα.
Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων.
Όμως, στο τέλος του δρόμου, έχεις την πιο ωραία θέα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS