1. Μπανάνα: Τη ξεφλουδίζουμε ανάποδα, όχι από το κοτσάνι. Όπως οι μαϊμούδες.
2. Σκόρδο: Το σπάμε με την παλάμη μας και μετά ρίχνουμε τα κομμάτια σε ένα μπολ με καπάκι, το οποίο κουνάμε έντονα και καθαρίζονται αυτόματα.
3. Αβγό: Το βγάζουμε όπως είναι καυτό από το νερό και το βάζουμε σε ένα σέικερ με κρύο νερό. Το ανακινούμε έντονα και τσουπ, έτοιμο το αβγό, χωρίς το τσόφλι του.
4. Πατάτα: Τη μαχαιρώνουμε στη μέση πριν τη βράσουμε, κατόπιν και αφού βράσει τη ρίχνουμε σε κρύο νερό, τραβάμε τις δύο περιοχές τις φλούδας, πάνω και κάτω από το κόψιμο και η πατάτα είναι έτοιμη και καθαρή.
Δείτε το βίντεο (πάνω) και θα καταλάβετε.