Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στο γιο του, καθώς πολλές από τις αναρτήσεις του είναι αφιερωμένες σε εκείνον – και γενικά, στην οικογενειακή ζωή του. Κάποιες πιο λυρικές εικόνες, άλλες αστείες, απαρτίζουν την καθημερινότητα στα social media ενός από τους πιο γνωστούς Έλληνες τηλεοπτικούς σεφ, που περιμένει να γίνει πατέρας για τρίτη φορά.

Η νέα ανάρτηση είναι ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές του στη Σχοινούσα, με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον μικρό Κοντιζά πάνω σε ένα πατίνι, να τσουλάει ξυπόλητος μπροστά από ένα τυπικό κυκλαδίτικο σπίτι. Η απόλυτη καλοκαιρινή ευτυχία.

Στη λεζάντα, ο σεφ αραδιάζει όλες τις λέξεις που είναι γι’ αυτόν η Σχοινούσα. Κάποιες τις καταλαβαίνουν μόνο οι αγαπημένοι του, με άλλες, ωστόσο, θα ταυτιστούμε όλοι: «Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι. Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο».

Δείτε την ανάρτηση από τη Σχοινούσα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την οικογενειακή ζωή του Σωτήρη Κοντιζά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS