Στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο ένας εκ των τριών κριτών του διαγωνισμού μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε αρχικά η live συνέντευξη, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε και αυτή που δεν είδαμε.

Αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε τις αμοιβές τους λέγοντας: «Και σε αυτό το κομμάτι το κανάλι έχει σταθεί πολύ δίκαιο απέναντι μας, ανεξάρτητα με το ύψος και εντάξει εμείς δεν είμαστε και παλιοί στην τηλεόραση για να μπορούμε να κάνουμε διαπραγματεύσεις, αλλά νιώθουμε πολύ καλά μέσα σε αυτό που βρισκόμαστε. Περνάμε πολύ καλά και με αυτό που παίρνουμε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους επικριτές του MasterChef, οι οποίοι από εχθές έχουν στρέψει τα βέλη εναντίον του για μία συγκεκριμένη ποδιά, λέγοντας: «Κάθε χρόνο έχουμε και επαγγελματίες και μη, ψάχνουμε μια ισορροπία στους παίκτες. Δεν υστερεί το δικαίωμα από έναν ερασιτέχνη το να αγαπάει τη μαγειρική. Π.χ ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος μαγειρεύει καλύτερα και από μένα» και συνέχισε: «Έχουμε να κάνουμε με πολύ κόσμο, με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά εμείς είμαστε εκεί για να σχολιάσουμε τα πιάτα».

Τέλος, ανέφερε πως το επίπεδο των παικτών τους ανάγκασε να φέρουν «μπροστά» δοκιμασίες που κανονικά ήταν να δούμε αργότερα στον διαγωνισμό μαγειρικής, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Δες το βίντεο.

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS