Στο χθεσινό My Style Rocks υπήρξε ένταση με αφορμή την εμφάνιση της Κιάρας Μαρκέζη.

Αρχικά η Ζάνα Σίριακ σχολιάζοντας την εμφάνιση είπε: «Πιστεύω ένας άνθρωπος που ντυνόνταν όπως ντυνόταν πριν, αποκλείεται να το έχει κάνει αυτό. Αυτή είναι η τέλεια εικόνα περιοδικού, επαγγελματία. Πιστεύω ξεκάθαρα ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος». 

«Εγώ χαίρομαι που το λένε αυτό γιατί νιώθω ότι έχω κάνει κάτι καλό» απάντησε η Κιάρα. 

Τότε η Καζαριάν είπε «Όποια έχει αποδείξεις να μιλήσει ανοιχτά, να μην λέει ασυναρτησίες στον αέρα». 

«Αυτό το λουκ κινεί τις υποψίες» είπε ο Κουδουνάρης. 

Στη συνέχεια, και οι κριτές μίλησαν για αυτό, με την Έλενα Χριστοπούλου να ζητάει να μιλήσει με την Τόνια. 

«Θέλεις να μιλήσουμε σαν μεγάλες γυναίκες; Σε ακούω» είπε η Χριστοπούλου απευθυνόμενη στην Τόνια Κούμπα.

Τότε η Κούμπα είπε: 

«Ένα κορίτσι είχε το όνειρο να μπει εδώ, είναι 19. Έκανε ένα λάθος, μου το εμπιστεύτηκε και μου ζήτησε να μην το μεταφέρω σε κανέναν και πουθενά. Έτυχε στη συνέχεια να το μεταφέρει στα υπόλοιπα κορίτσια και γελώ κρατώ τη στάση την έντιμη να μην το μεταφέρω», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Κούμπα, με την Στέλα Πάσσαρη να συμφωνεί μαζί της. 

Τότε η Χριστοπούλου άρχισε να ρωτάει σε μορφή ανάκρισης τρίτου βαθμού όλες τις παίκτριες, για να ομολογήσουν αν η Κιάρα τους έχει εκμυστηρευτεί ότι έχει στιλίστα. Εκτός από την Στέλλα και την Τόνια, όλες οι άλλες παίκτριες στήριξαν την Κιάρα και δεν την «πρόδωσαν». 

«Τώρα λοιπόν το εκμυστηρεύτηκες στα κορίτσια και σε εμάς όχι και στους τηλεθεατές. Ας στέλνουν οι τηλεθεατές σε εμάς μηνύματα “μη του φέρεστε έτσι του κοριτσιού. Μόνο του ντύνεται” κλπ. Ας το αφήσουμε αυτό όμως γιατί εμείς είμαστε σκληροί και δεν έχουμε άλλη ζωή να κάνουμε. Να απαντάμε στα μηνύματα και ας μας βρίζουν ενίοτε γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί εμείς για αυτό ήρθαμε εδώ για να μας βρίζουνε κατάλαβες; Δεν είχα δουλειά εγώ να κάνω.

Ένα το κρατούμενο. Εκμυστηρεύεσαι λοιπόν στα κορίτσια, εδώ έρχεσαι δεν μας μιλάς για το δικό σου καλό και όλοι κάνουμε λάθη. Αλλά ρε φίλε όταν κάνω ένα λάθος και το παραδέχομαι, μετά αλλάζω. Θα πω κάτι άλλη μια φορά και θα είναι τελευταία. Το στιλ είναι αίσθηση, έχεις παιδεία, διαβάζεις, ασχολείσαι πάρα πολύ και εξηγείς συνδυασμούς. Εδώ χρειάζεται να εξηγείς τι κάνεις και όχι αυτό πάει με αυτό», πρόσθεσε.

Βέβαια, είναι λίγο υποκρισία να καταγέλλουν την Κιάρα η Ζάνα που η ίδια είναι στιλίστρια και η Στέλλα η οποία έχει και εκείνη στιλίστρια όπως έχει γραφτεί. 

 Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS