Ο 72χρονος Έλτον Τζον βρίσκεται αυτή την περίοδο για συναυλίες στην Αυστραλία και πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε στο  HBF Park Stadium της πόλης Περθ. Εκεί διαδραματίστηκε ένα έντονο περιστατικό που κάνει εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου. 

Την ώρα που ο διάσημος τραγουδοποιός βρισκόταν στην σκηνή είδε δύο άντρες από το προσωπικό ασφαλείας οι οποίοι είχαν αρπάξει με βίαιο τρόπο μία νεαρή γυναίκα, οδηγώντας την έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει ο Τζον έξαλλος, διακόπτοντας το τραγούδι του και αρχίζοντας να τους φωνάζει από το μικρόφωνο: «Ε, εσείς οι δυο με το κορίτσι, να πάτε να γαμ@@@@ε. Αφήστε την αμέσως, άντε λοιπόν μ@@@ιά. Ηλίθιοι, και οι δυο σας, ηλίθιοι. Δεν φερόμαστε έτσι στα κορίτσια. Αφήστε την ήσυχη, καθυστερημένοι!». Αμέσως το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα επικροτώντας την αντίδραση του μουσικού.

 

Το επόμενο πρωί η παρουσιάστρια της αυσταλιανής τηλεόρασης, Louise Momber, κατάφερε να μιλήσει με τον Τζον και είπε στην εκπομπή της, Sydney Morning Herald: «Ο Τζον «ήταν τόσο θυμωμένος» όταν είδε να συνοδεύουν έξω την γυναίκα. «Είπε πως δεν αντέχει τη βία εναντίον των γυναικών και πως έπρεπε να πει κάτι. Τραγούδησε το επόμενο τραγούδι και αμέσως ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά εξήγησε πως ήταν κάτι με το οποίο είναι πολύ παθιασμένος», 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS