Γίνεται κολύμβηση εκτός νερού; Ναι, κι όμως γίνεται, αφού η τρομερή κολυμβήτρια από τη Ρωσία μας δείχνει τον τρόπο που προπονείται εκτός πισίνας. Η Yuliya Efimova είναι γνωστή Ρωσίδα κολυμβήτρια και μάλιστα τρεις φορές Ολυμπιονίκης.

Λόγω του κορονοϊού, όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Yuliya βρίσκεται στην δικιά της καραντίνα, στο σπίτι της, βρίσκοντας δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους για να κάνει προπόνηση και μάλιστα χωρίς νερό!

Υπενθυμίζοντας στους οπαδούς της να μένουν σπίτι, η κολυμβήτρια  ανέβασε ένα βίντεο με τις ασκήσεις «κολύμβησης» έξω από την πισίνα. Η Yuliya Efimova ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας της, προκειμένου να κάνει την προπόνηση αυτή και είχε και τη βοήθεια ενός ακόμα ατόμου. Η κολυμβήτρια ξαπλώνει στον πάγκο της κουζίνας με το σώμα της από τη μέση και πάνω να κρέμεται. Ο βοηθός της της κρατάει τα πόδια από τους αστραγάλους, προκειμένου να μην χτυπήσει και με το πάνω μέρος του σώματός της κάνει την προπόνησή της και τις ασκήσεις της ακόμα και χωρίς νερό, με το πρόσωπο να κοιτάει προς το πάτωμα.

 Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο που ανέβασε στο Instagram με την ασυνήθιστη κολύμβηση έγινε πολύ γρήγορα viral με εκατομμύρια views.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS