Ένα οργισμένο ποστ της Θεοφανίας Παπαθωμά η που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες, στο φέισμπουκ, στάθηκε αφορμή για να τρέξουν οι κάμερες των πρωινών εκπομπών στο Διαφάνι όπου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς.

Το ποστ που διέγραψε

Η ανάρτηση, την οποία λίγο αργότερα διέγραψε η ηθοποιός, ήταν καυστική και χαρακτήρισε απάτη τα σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ενώ στοχοποίησε τους συναδέλφους της που συμμετείχαν σε αυτά.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στα σποτ και έγραψε:

"Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτ! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!"

 

Σήμερα, οι εκπομπές Πρωινό και Ευτυχείτε παρουσίασαν δηλώσεις της ηθοποιού, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το τεστ που έκαναν στις Άγριες Μέλισσες, το οποίο χαρακτήρισε φρικτό.

"Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου.

Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά… λογοδοτούσαμε.

Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν".

Για το ποστ της σχετικά με τα σποτ της Πολιτικής προστασίας είπε:

"Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο.

Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό”.

Οι συντελεστές της εκπομπής αντέδρασαν λέγοντας:

- "Δεν είναι λίγο "προκλητικό” να μην κλειστούμε στο σπίτι, αφού αποδείχτηκε παγκοσμίως ότι η λύση ήταν να κλειστούμε στο σπίτι. Αν η Θεοφανία Παπαθωμά έλεγε στον κόσμο να μείνει σπίτι, νομίζω θα ήταν θετικό όχι αρνητικό”.

-"Είναι η γραφική θεωρία που λέει ότι αυτός ο ιός προϋπήρχε, ότι ήταν προκατασκευασμένος και ότι δεν υπάρχουν θύματα”.

-"Η λέξη πρόσχημα είναι πολύ βαριά γι’ αυτό που μας συμβαίνει. Εγώ δεν ένιωσα να λογοδοτώ στον Τσιόδρα ή τον Χαρδαλιά ή στην κυβέρνηση. Μείναμε στο σπίτι, όλοι υποστήκαμε αυτό που είναι στέρηση προσωπικής ελευθερίας για να προστατέψουμε τις ζωές όλων, όχι μόνο την πάρτη μας. Στις Άγριες Μέλισσες κάνουν το τεστ του κορωνοϊού και στη συνέχεια φορούν μάσκες. Από την ενημέρωση που έχουμε, μπορεί το τεστ να βγει αρνητικό και να φανεί μετά από 5 μέρες ο ιός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αρνητική και θεωρεί όλο αυτό το πράγμα μια συνωμοσία που θέλει να μας κάνει υποχείρια κάποιας σκοτεινής δύναμης. Τα σχολεία τον Δεκέμβρη έκλεισαν για τον Η1Ν1”.

- "Δεν είναι το θέμα Μένουμε Σπίτι, το θέμα είναι ότι μπορεί να αρρωστήσουμε ή να αρρωστήσουν άλλοι. Το Μένουμε Σπίτι είναι μία λύση. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη, όμως υπάρχει και μία αντικειμενικότητα στα πράγματα. Όταν έχεις την πολυτέλεια να εκφέρεις μία άποψη για το Μένουμε Σπίτι ή όχι, την έχεις γιατί δεν γίναμε Ιταλία. Πλέον, έχουμε και την πολυτέλεια να κάνουμε μια κουβέντα παραπάνω και να κάνουμε και κριτική και να έχουμε και άποψη για το αν το σποτ με τον Χρήστο Λούλη ήταν καλό ή όχι”.

Στις δηλώσεις της στο Open, η ηθοποιός τόνισε ότι αν δεν πεθάνουμε από τον κορονοϊό θα πεθάνουμε απο ασιτία αν δεν μας αφήσουν να βγούμε έξω και να δουλέψουμε.

 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS