Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μίλησε στην εκπομπή "Τι Λέει" όπου παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα του για την φύση της μακροχρόνιας σχέσης του με την coach του GNTΜ, Έλενα Χριστοπούλου. Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα είπε:
«Την βλέπω, έρχεται καμιά φορά εδώ και τρώμε μαζί. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμουν επτά χρόνια μαζί και την αγαπούσα πάρα πολύ. Η μόνη που έμεινε τόσα χρόνια μαζί μου. Στην Κηφισιά μέναμε τότε. Η ομορφιά της και το σώμα της, με κράτησαν δίπλα της».

Συνέχεια στην ιστορία έδωσε ένα μήνυμα που έφτασε στο κινητό της Σταματίνας Τσιμτσιλή με εκείνη να λέει στον αέρα της εκπομπής: «Έχει έρθει μήνυμα γροθιά. Η σχέση ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια. Όταν εκείνος ήταν 80. Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό!».

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυτή που έβαλε ένα τέλος στην ιστορία, μιλώντας στον αέρα του "Το Πρωινό" για την 24χρονη σχέση που τη συνδέει με τον Ζάχο Χατζηφωτίου:  «Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του.» 

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:  «Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς, να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα»!

 

Πηγή: joytv.gr

TAGS