Για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου οι κριτές του επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους επίδοξους σεφ, οι οποίοι μονομάχησαν για την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο πρώτος παίκτης που εμφανίσθηκε μπροστά στους τρεις κριτές. Ο γοητευτικός Κρητικός ήρθε από την Ολλανδία ειδικά για το παιχνίδι. Στο πλευρό του είχε την σύντροφό του, αλλά και τον παππού και την γιαγιά του, οι οποίοι του ζητούσαν χρόνια να πάρει μέρος στο διαγωνισμό μαγειρικής. Τελικά ο 28χρονος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πρατικάκης συνάντησε τους τρεις κριτές, ωστόσο λίγο πριν είχε μια ατυχία μιας και του έπεσε το κρέας από το τηγάνι στο πάτωμα. Ο διαγωνιζόμενος είπε στους κριτές ότι έπλυνε ξανά το κρέας, με εκείνους να του ζητούν να κάνει το πιάτο του χωρίς το κρέας. Τελικά ο παίκτης δεν πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ δεν έλειψε και η κόντρα με τον Πάνο Ιωαννίδη.

Η Φωτεινή ή αλλιώς Φώτη Μπόιχερ θα είναι σίγουρα μια από τις πιο viral παίκτριες του παιχνιδιού. Η 50χρονη, μοδίστρα στο επάγγελμα, έδωσε τις στιλιστικές της συμβουλές στους τρεις κριτές, ενώ επιθυμεί να βρει νύφη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η διαγωνιζόμενη κατάφερε να τους πείσει και με τις μαγειρικές της ικανότητες και έτσι πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

 

Δείτε τι συνέβη και με άλλους παίκτες στο yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS