Η Βασιλική Μιλλούση και ο Ελευθέριος Πετρούνιας έγιναν πρόσφατα ξανά γονείς, καθώς τον Δεκέμβριο υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, σε μικρή χρονική απόσταση από την πρώτη. 

Ο περήφανος μπαμπάς και ολυμπιονίκης ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση του ερχομού της δευτερότοκης στις αρχές Δεκεμβρίου με μια τρυφερή φωτογραφία αλλά και τη συγκινητική παρότρυνση αντί για δώρα να γίνει μια δωρεά για καλό σκοπό. 

Συγκεκριμένα, ο Ελευθέριος Πετρούνιας έγραφε τότε: «3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της!! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!

»Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

«Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες»

»Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του, την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη!

»Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας!».

Το ζευγάρι δεν συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών με τα social media, όμως η Μιλλούση σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε, όπου παρουσιάζει ασκήσεις που μπορεί να κάνει μια νέα μητέρα μετά την εγκυμοσύνη για να ξαναβρεί τη φόρμα της, η μπέμπα εμφανίζεται για πρώτη φορά κατά πρόσωπο, σε ρόλο γκεστ σταρ.

Σε ποιον μοιάζει, άραγε; Μάλλον συνδυάζει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς, αν και όπως γνωρίζουν καλά όσοι έχουν παρακολουθήσει ήδη τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, τα πρώτα χρόνια η εξωτερική εμφάνισή τους αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Δείτε το νέο βίντεο με τη Βασιλική Μιλλούση και την μπέμπα της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

TAGS