«Σεισμό» προκάλεσε στο φέισμπουκ το επικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τη χυδαία χειρονομία της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, κατά των δημοσιογράφων, χθες Πέμπτη, έξω από τη ΓΑΔΑ.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, που έχει προκαλέσει σάλο, έκανε το εξής ειρωνικό σχόλιο: «Η Ουράνια Μιχαλολιάκου μιλάει με τη γλώσσα του πώματος».

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Μιχαλολιάκος ακολουθούσε ένα άλλο, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Οταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος άκουσε τις αποδοκιμασίες φώναξε και αυτός «Σκατορουφιάνοι», απευθυνόμενος κυρίως στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της η κόρη του Ουρανία, άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες, με ανασηκωμένα τα δύο μεσαία δάχτυλα των χεριών της, τόσο προς τον κόσμο όσο και προς τους δημοσιογράφους, εξυβρίζοντάς τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS